Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti myöntää, että Jude Bellingham kamppailee yhä olkapäävammansa kanssa.

Keskikenttäpelaaja jäi pois peräkkäisistä otteluista ennen maajoukkuetaukoa, vetäytyen samalla Englannin viimeisistä EM-karsintaotteluista. 20-vuotias palasi kuitenkin sunnuntaina avaukseen Cadizia vastaan ja oli jälleen kerran maalinteossa.

LUE MYÖS: Jude Bellingham rikkoi Cristiano Ronaldon ennätyksen

Bellingham viimeisteli Real Madridin kolmannen maalin 3-0-vierasvoitossa 74. minuutilla. Hänet otettiin pois kentältä pian sen jälkeen Ancelottin myöntäessä, ettei tämä ole vieläkään täysin toipunut olkapäävammastaan.

– Bellingham on okei. Hänellä on edelleen se ongelma, joka hänellä oli, mutta hän pärjää suojauksen kanssa, Ancelotti kertoi lehdistölle pelin jälkeen.

Bellingham on tehnyt Real Madridille nyt 14 maalia 15 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Nähtäväksi jää, onko Ancelotti valmis antamaan tähtipelaajalleen lepovuoroja tulevissa otteluissa auttaakseen tätä palaamaan täyteen pelikuntoon.