Galatasarayn hyökkääjän Mauro Icardin agentti sanoo käyvänsä keskustelua Real Madridin kanssa.

Viime aikoina on liikkunut ristiriitaisia tietoja siitä, onko Madrid hankkimassa uuden hyökkääjän tammikuussa tai ylipäätään tekemässä hankintoja talven siirtoikkunassa.

Joselu ja Rodrygo ovat tällä hetkellä ainoat luontaiset vaihtoehdot keskushyökkäykseen, joskin Vinícius Júniorin odotetaan toipuvan loukkaantumisestaan tammikuun aikana.

Icardi, 30, pelasi nuoprena kolme vuotta Barcelonan akatemiassa, mutta hänet muistetaan parhaiten Italian-kentiltä, jossa hän tykitti lähes kymmenen vuoden ajan maaleja Sampdorialle ja Internazionalelle.

Argentiinalaiskärki vietti seuraavat kolme kautta Paris Saint-Germainissa, kunnes hän siirtyi viime vuonna Galatasarayhin, jossa hän on ollut hurjassa vedossa: 46 otteluun on syntynyt 38 osumaa ja 11 maalisyöttöä.

Icardin agentti Elio Letterio Pino sanoo, että mistään ei ole vielä sovittu, mutta hän käy keskustelua Real Madridin kanssa.

– Virallista tarjousta ei ole vielä tehty. Olen Madridissa. Real Madrid ei ole tehnyt tarjousta Icardista. He eivät ole vielä tehneet virallista tarjousta, mutta puhumme Real Madridin johdon kanssa, sanoi Pino AS:n mukaan.

Linkki twiittiin.