Real Madrid tulee pääsemään ensi viikolla pelaamaan täydelle Santiago Bernabéulle ensimmäistä kertaa neljään vuoteen, kertoo Marca. Mestarien liigan ottelu Napolia vastaan on loppuunmyyty viikkoa ennen ottelua.

Real Madrid pelasi viimeksi täydelle kotiyleisölle vuonna 2019 Mestarien liigassa PSG:tä vastaan. Koronaviruspandemian aikana joukkueen kotiottelut olivat Estadio Alfredo di Stefanolla ilman yleisöä kesästä 2020 lähtien syyskuulle 2021 saakka.

Santiago Bernabéu on käynyt tänä aikana läpi kunnostustoimenpiteitä, jotka ovat pienentäneet stadionin kapasitettia. Tämän kauden yleisökeskiarvo olin liikkunut Marcan tietojen mukaan 69 000 silmäparissa La Ligassa.

Katsojakeskiarvo on korkein vuoden 2017 jälkeen.

Real Madrid ja Napoli kohtaavat Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa keskiviikkona 29.11.

LUE MYÖS!