Syyttäjät vaativat yhdeksän vuoden vankeusrangaistusta Barcelona-legenda Dani Alvesille, kertoo Sky Sports.

Alvesin, 40, on määrä joutua oikeuteen, koska häntä syytetään seksuaalisesta väkivallasta Barcelonassa sijaitsevassa yökerhossa viime vuoden joulukuussa.

Brassikonkari on ollut tutkintavankeudessa tammikuusta lähtien, jolloin hänet pidätettiin viranomaisten alustavan tutkinnan jälkeen. Kaikki Alvesin takuupyynnöt on hylätty, koska oikeus on katsonut, että hän saattaisi paeta.

Tutkintatuomari nosti syytteen Alvesia vastaan elokuussa, ja oikeus totesi tässä kuussa, että todisteet riittävät oikeudenkäynnin aloittamiseen. Kuulemispäivää ei ole vielä vahvistettu.

Entinen Barcelona-puolustaja on kiistänyt kaikki väärinkäytökset ja väittää harrastaneensa naisen kanssa seksiä yhteisymmärryksessä.

Vankeusrangaistuksen lisäksi syyttäjät haluavat Alvesin maksavan uhrille 150 000 euron vahingonkorvaukset ja kiellon ottamasta yhteyttä uhriin 10 vuoden ajan. Lisäksi he haluavat, että Alvesia valvotaan kymmenen vuoden ajan sen jälkeen, kun hän on suorittanut vankeusrangaistuksensa.

Alves edusti Espanjassa Sevillaa vuosina 2003-2008, kunnes siirtyi kahdeksaksi vuodeksi Barcelonaan, jonne hän palasi kaudella 2021-22. Brasilian A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 126 kertaa.

Barcelona-legendan viimeisin seura, meksikolainen Pumas, purki hänen sopimuksensa samana päivänä, kun hänet pidätettiin.

Relevo

@relevo
La Fiscalía pide nueve años de cárcel para Dani Alves.

📌 El exfutbolista, acusado de un delito de agresión sexual, también se enfrenta a una indemnización de 150.000 euros para la víctima.

Linkki twiittiin.