Barcelona on tyytymätön keskikenttäpelaajansa Pablo Torren peliaikaan lainaseura Gironassa, kertoo Diario Sport.

Torre, 20, siirtyi täksi kaudeksi lainalle Gironaan, joka vuorostaan myi Oriol Romeun Barcelonaan. Nuorukainen on kuitenkin saanut peliaikaa vain 120 minuuttia.

Espanjaa nuorten maajoukkueissa edustanut Torre on ylipäätään saanut varsin vähän vastuuta sen jälkeen, kun hän siirtyi Barcelonaan kesällä 2022 Racing Santanderista.

Torren oli lehtitietojen mukaan tarkoitus lähteä Barcelonasta heti lainalle – joko takaisin Racingiin tai muualle – mutta lainadiili jäi syntymättä. Viime kaudella Torre pelasi Blaugranan ykkösmiehistössä 338 minuuttia ja esiintyi reservijoukkueessakin vain kolmesti.

Diario Sportin mukaan Barcelona yrittää kutsua Torren tammikuussa takaisin lainalta, jos hänen tilanteensa ei kehity tulevina viikkoina parempaan suuntaan.

Jokaisen osapuolen olisi suostuttava lainadiilin purkamiseen, joten Girona saattaa vastustaa päätöstä, jos se haluaa pitää Torren rotaatiopelaajana. Jos Torre kutsutaan takaisin Barcelonaan, hänelle pyritään löytämään toinen lainaseura kauden jälkimmäiselle puoliskolle.

Football España

@footballespana_
Barcelona are considering recalling Pablo Torre from his loan spell at Girona. (Sport)

The young midfielder has played just 119 minutes across eight La Liga matches this season.

Linkki twiittiin.