Iscon on määrä solmia jatkosopimus Betisin kanssa.

Cope uutisoi aiemmin tällä viikolla siitä, miten osapuolet ovat pääsemässä tuota pikaa sopuun uudesta sopimuksesta. Isco on pelannut loistavan alkukauden Betisissä ja on ollut selvästi yksi joukkueensa parhaimmista pelaajista. Isco siirtyi seuraan kesällä vapaana agenttina.

Espanjalaismediassa julkaistiin varsin tarkkoja tietoja Iscon nykyisestä sopimuksesta, jossa on muun muassa kymmenen miljoonan euron ulosostopykälä.

Iscon agentti Pedro Bravo ei ollut järin mielissään vuodoista.

– Mediassa on julkaistu sopimuksen yksityiskohtia, kuten mahdollisia bonuksia, jotka aktivoituisi 25 pelatun ottelun jälkeen. Lisäksi mediassa on mainittu sopimuksessa oleva ulosostopykälä. Minusta tämä kaikki on hieman surrealistista ja sanoin siitä Betisille. Me emme ole vuotaneet tätä mediaan, joten siinä tapauksessa loogista on, että Betis on vuodon takana, Bravo totesi Chiringuitolle.

– Kun Isco saapui Betisiin, tuntui kymmenen miljoonan euron ulosostopykälä isolta, mutta nyt Iscon virettä katsellessa se ei enää tunnu miltään.

– Betisin seurajohto puheenjohtaja mukaan lukien ilmoitti minulle noin kuukausi sitten haluavansa tehdä Iscon kanssa jatkosopimuksen. Teemme töitä sen eteen. He ovat ilmoittaneet meille tarjouksestaan ja olemme tutkineet sen. Nyt teemme oman tarjouksemme. Olen optimistinen, sillä molemmat osapuolet haluavat tehdä jatkosopimuksen ja sen myötä olemme pakotettuja pääsemään sopuun.