Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on ilmaissut täyden tukensa päävalmentaja Xaville.

Xavi on saanut viime aikoina etenkin paikalliselta medialta kovaa kritiikkiä joukkueensa otteista.

Barcelona on La Ligassa kolmantena ja johtaa Mestarien liigan lohkoaan, mutta sen esitykset eivät ole olleet parasta luokkaa. Hiljattain Xavi antoi lehdistölle kovaa palautetta ”negatiivisen ilmapiirin” luomisesta.

Laporta sanoi torstaina, että Barcelonan seurajohto tukee vankkumattomasti Xavia, joka johdatti Blaugranan viime kaudella La Ligan mestariksi.

– Haluan tehdä hyvin selväksi, aivan kuten [Barçan urheilujohtaja] Deco ja johtokuntani jäsenet ovat tehneet, että olemme täysin valmentajamme puolella ja olemme ylpeitä siitä, että meillä on Xavi valmentajana, sanoi Laporta ESPN:n mukaan.

– Täällä olemme tiivis ryhmä, olemme tiiviisti yhdessä. Tällä hetkellä on erittäin tärkeää olla yhdessä.