Bayer Leverkusenin laitapuolustaja Alejandro ”Álex” Grimaldo sanoo, että kuka tahansa pelaaja haluaisi siirtyä Real Madridiin.

Espanjan A-maajoukkueeseen noussut Grimaldo, 28, pelasi aiemmin urallaan kahdeksan vuotta Madridin suurimman kilpailijan Barcelonan riveissä, muttei koskaan esiintynyt seuran edustusjoukkueessa.

Edelliset seitsemän ja puoli vuotta hän vietti Portugalin suurseurassa Benficassa, jossa hän nousi pelipaikkansa eliittiin. Viime kesänä Grimaldo tarttui uuteen mahdollisuuteen ja siirtyi Bayer Leverkuseniin, joka porskuttaa nyt Saksan Bundesliigan kärjessä.

Leverkusenin ja Grimaldon sopimus on voimassa vielä monta vuotta, mutta hän kertoi OK Diarion haastattelussa, että haluaisi palata jonain päivänä kotimaahansa.

– Real Madrid on yksi maailman parhaista joukkueista, ellei jopa paras. Kuka tahansa pelaaja haluaisi siirtyä sinne.

– Haluaisin pelata tulevaisuudessa Espanjassa, koska olen aina halunnut pelata siellä ja se olisi minulle mahdollisuus pelata kotonani.

– Juuri nyt olen onnellinen Bayer Leverkusenissa. Olen ollut täällä kolme kuukautta, ja se on sujunut mahtavasti. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Grimaldo on pelannut Leverkusenissa 17 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kuusi.

B/R Football

@brfootball
Álex Grimaldo’s eighth goal of the season for Leverkusen is a stunner.

What a signing ☄️

Linkki twiittiin.