Pedro siirtyi 17-vuotiaana Barcelonan organisaatioon. 

Oikea laitahyökkääjä debytoi edustusjoukkueessa kaudella 2007-08, mutta sai todellisen roolin ykkösmiehistössä kahta vuotta myöhemmin. Pedro nousi Barcelonan luottopelaajaksi kaudella 2009-10.

Pedro pelasi vuosien saatossa 321 virallista ottelua Barcelonassa. Pedro juhli seuran kanssa muun muassa viidesti La Ligan mestaruutta ja kolmesti Mestarien liigan voittoa. Pedro jätti Barcelonan kesällä 2015 siirryttyään Chelseaan. Lontoosta matka on jatkunut AS Romaan ja Lazioon.

Pedro, 36, kertoi La Porterian haastattelussa haluavansa lopettaa uransa Barcelonassa, vaikka pitääkin sitä epätodennäköisenä.

– Jos minulle annetaan siihen mahdollisuus ja Xavi soittaa minulle, niin tietenkin palaan. Barcelona on kotini. Se on joukkueeni, mutta paluuni on hyvin vaikeaa monesta eri syystä, kuten iästäni, mutta rakastaisin palata Barcelonaan. Urani lopettaminen Barcelonassa olisi uskomatonta, mutta näen sen varsin kaukaisena ja vaikeasti toteutettavana asiana. En edes suunnittele sitä, Pedro myönsi.

Pedro pelasi vuosien ajan Xavin kanssa Barcelonassa.

– Minulla on paljon luottamusta Xaviin. Hän on valmentaja, joka antaa kaikkensa. Xavilla on hyviä ideoita siitä, mitä hän haluaa tehdä. Xavi haluaa saada Barcelonan menestymään mahdollisimman hyvin.

Pedron sopimus Lazion kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.