Betis on keskustellut David De Gean kanssa sopimuksesta, kertoo El Desmarque.

De Gea on ollut työttömänä kesästä lähtien. 33-vuotiaan maalivahdin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa.

De Gea on tiettävästi saanut tarjouksia muun muassa Saudi-Arabiasta, mutta haluaisi ensisijaisesti jatkaa uraansa Euroopan huipputasolla.

El Desmarquen mukaan De Gea on hyvin kiinnostunut siirtymään Betisin paitaan.

Betis on halukas tekemään sopimuksen De Gean kanssa, mutta se vaatisi huomattavaa joustavuutta maalivahdin osalta palkan suhteen, sillä Betis ei kykene maksamaan läheskään samanlaista palkkaa kuin De Gea tienasi Manchester Unitedissa.

Joukkueen nykyinen maalivahti Rui Silva ei ole tyytyväinen nykyiseen rooliinsa menetettyään ykkösvahdin paikan Claudio Bravolle syyskuussa. El Desmarquen mukaan Silva on valmis poistumaan Betisistä tammikuussa. Portugalilaisvahti on parhaillaan loukkaantuneena.