Real Madridin laitahyökkääjä Vinícius Júnior on solmimassa uutta sponsorisopimusta Niken kanssa, kertoo ESPN.

Uuden diilin odotetaan nostavan Viníciuksen, 23, urheiluvaatejätin suurimpien tähtien joukkoon.

Neuvotteluissa on keskitytty enemmänkin itse markkinointisuunnitelmiin kuin taloudellisiin näkökohtiin.

Vielä alkuvuodesta Vinícius halusi purkaa sopimuksensa Niken kanssa. Hän on ollut Niken sponsoriurheilija 13-vuotiaasta asti, mutta hän on kokenut, että hänen nykyinen diilinsä ei heijasta hänen menestystään.

Viníciuksen ja Niken kymmenen vuoden sopimus astui voimaan vuonna 2018, kun hän täytti 18. Sittemmin hän on noussut yhdeksi maailman parhaista pelaajista, jota seurataan todella laajasti sosiaalisessa mediassa.

Helmikuussa Vinícius osoitti mieltään Nikea vastaan pelaamalla sarjaottelun mustaksi maalatuissa kengissä, jotta yrityksen logo ei näkyisi.

Athleticin mukaan Viníciuksen asianajajat uskoivat löytäneensä keinon purkaa sponsorisopimuksen yksimielisesti, mutta Nike voitti tapauksen oikeudessa. Vinícius on jatkanut Niken kengillä pelaamista, mutta hän ei ole enää osallistunut yrityksen tapahtumiin tai mainostanut sen tuotteita tileillään.