Nabil Fekir on ollut pitkään sivussa pelikentiltä.

Fekir loukkasi polvensa vakavasti helmikuussa ja joutui leikkaukseen. Pallotaituri on sittemmin kuntouttanut polveaan, eikä ole toistaiseksi pelannut minuuttiakaan alkukaudella.

Betisin päävalmentaja Manuel Pellegrini vahvisti Fekirin olevan mukana lauantaisen Mallorca-ottelun kokoonpanossa.

– Fekir on joukkueen mukana. Hän on kunnossa. Nabil on työskennellyt jo jonkun aikaa joukkueen kanssa, eikä hänellä ole ollut minkäänlaisia ongelmia lihastensa kanssa. Katsotaan, miten hän sopeutuu joukkueeseen.

– Näin pitkän poissaolon jälkeen Nabilin paluu joukkueeseen on hieno motivaation lähde kaikille. En tiedä, pelaako Fekir Mallorcaa vastaan, mutta hän ei ole 90 minuutin kunnossa. Katsotaan, missä vaiheessa hän voi päästä kentälle.

Betis on odottanut hartaasti Fekirin paluuta. Fekir on joukkueen suurin yksittäinen tähti ja muodosti varsinkin Sergio Canalesin kanssa hurjan tutkaparin. Canales siirtyi kesällä Meksikoon. Betis odottaa Fekirin kykenevän muodostamaan samanlaisen tutkaparin Iscon kanssa.