Real Madrid yrittää saada laitapuolustajansa Ferland Mendyn tammikuussa kaupaksi, kertoo Relevo.

Mendy, 28, oli myyntilistalla jo viime kesänä, mutta ainoa konkreettinen tarjous tuli Saudi-Arabiasta, eikä hän ollut kiinnostunut siirrosta Lähi-itään.

Ranskalaispakki on kärsinyt parina viime vuonna loukkaantumisista ja hänen otteensa ovat ailahdelleet. Mendy on saanut yhä satunnaisesti peliaikaa, mutta hän ei varsinaisesti lukeudu päävalmentaja Carlo Ancelottin luottopelaajiin.

Real Madridin kannalta hankalaa tilanteessa on se, että Mendyllä on sopimus kesään 2025 saakka, eikä hänellä ole henkilökohtaisesti kiire lähteä mihinkään.

Los Blancosin on siis löydettävä riittävän mielenkiintoinen – ja luultavasti rahakas – mahdollisuus Mendylle, jotta hän olisi valmis lähtemään seurasta tammikuussa tai ylipäätään ensi vuonna.

Madrid haluaa Mendystä eroon viimeistään ensi kesänä, koska silloin on käytännössä seuran viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus.

Mendy siirtyi Real Madridiin kesällä 2019 Lyonista 48 miljoonan euron kaupassa. Hän on pelannut valkopaitojen riveissä kaikkiaan 140 ottelua.

Football España

@footballespana_
Real Madrid are willing to sell Ferland Mendy, and would do so as early this January.

#HalaMadrid (Relevo)

Linkki twiittiin.