Barcelonan kaikkien aikojen maalintekijä Lionel Messi on jälleen tukkanuottasilla sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron kanssa.

Romero on seurannut Barcelonaa vuosien ajan ja uutisoinut seurasta erilaisia paljastuksia, mutta pelaajat ovat välillä narauttaneet hänet vääristä tiedoista. Muun muassa Robert Lewandowski ja Franck Kessié ovat aiemmin syyttäneet Romeroa valeuutisten levittämisestä.

Messi, 36, on etenkin parin viime vuoden aikana kyllästynyt Romeron perättömiin juoruihin. Kun argentiinalaistähti pelasi PSG:ssä, Romero väitti, että Messin perhe painosti häntä siirtymään takaisin Barcelonaan, koska hyökkääjän poika ei viihtynyt Ranskassa. Messi kiisti tuolloin Romeron tiedot.

Romero väitti loppuun saakka, että Messi siirtyy viime kauden jälkeen Barcelonaan, mutta Argentiinan maajoukkuekapteeni siirtyikim Inter Miamin.

Tiistaina Messi jauhotti Romeron 490 miljoonan Instagram-seuraajansa edessä. Romero oli väittänyt, Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta kiitti Messiä Ballon d’Or -gaalassa tämän puheesta ja kaksikko sopi löytävänsä parhaan mahdollisen päivän Messin testimonial-ottelulle.

Messi jakoi Romeron väitteen Instagram-tilillään ja kiisti jälleen toimittajan tiedot.

– Sinä valehtelet… taas kerran…

Romero pyysi myöhemmin anteeksi ja sanoi, että hän oli saanut virheellistä tietoa.

Barça Universal

@BarcaUniversal
❗️Leo Messi via IG: "You're lying. Once again"; Denying the news from Gerard Romero that mentioned that Messi and Laporta spoke at the end of the Ballon d'Or gala and agreed to find a date for a tribute.

Linkki twiittiin.