Jude Bellingham siirtyi kesällä Borussia Dortmundista Real Madridiin.

Keskikenttäpelaaja on pelannut suorastaan loistavan alkukauden Real Madridissa. 12 otteluun on syntynyt peräti 11 maalia. Carlo Ancelotti on ajoittain peluuttanut Bellinghamia kärjessä.

Lukuisat suurseurat olivat Bellinghamin kintereillä kesällä, mutta pelaaja päätti siirtyä Real Madridiin.

Sergio Agüero on vaikuttunut englantilaispelaajasta.

– Bellingham on matkalla maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. On vain katsottava, mitä hän tekee maajoukkueessakin. Bellingham on sopeutunut Real Madridiin upeasti. Hän ei ole nuoresta iästään huolimatta kokenut ongelmia paineiden kanssa, joita saat pelatessasi suurseurassa. Sitä on kehuttava. Jos Bellingham pitää tämän tason, voi häntä helposti kutsua yhdeksi maailman parhaista pelaajista.

Manchester City halusi hankkia Bellinghamin, mutta Pep Guardiola ei onnistunut tuomaan pelaajaa takaisin Englantiin. Agüero olisi mielellään nähnyt Bellinghamin Manchester Cityssä.

– On sääli, ettei Guardiola onnistunut vakuuttamaan Bellinghamia pelaamaan yhdessä Erling Haalandin kanssa. Suurseurat kilpailevat aina keskenään huippupelaajista. Manchester City on vetänyt usein pidemmän korren, kuten Haalandin tapauksessa, mutta Bellingham osoittaa, ettei asiat mene aina niin.