Isco edusti Real Madridia vuodet 2013-22.

Teknisyydestään tunnettu pallotaituri kuului ensimmäisillä kausillaan joukkueen parhaimmistoon, mutta menetti avauskokoonpanon paikkansa syksyllä 2018, eikä sittemmin onnistunut nappaamaan sitä takaisin itselleen. 

Isco istui neljän vuoden ajan penkillä ja jätti seuran vapaana agenttina kesällä 2022. 

Isco siirtyi sittemmin vapaana agenttina Sevillaan, mutta ehti edustaa seuraa vain noin neljän kuukauden ajan ennen kuin osapuolet purkivat sopimuksensa. Isco oli vapaana agenttina yli puolen vuoden ajan ennen siirtoaan Betisiin. Isco on pelannut hienon alkukauden Betisin paidassa.

Canal Surin El Pelotazo -ohjelma haastatteli Iscoa tiistai-iltana. Isco kertoi ajastaan Real Madridissa.

– Kuten sanoin aiemmin, olisi minun pitänyt lähteä Real Madridista jo ennemmin, mutta maailman parhaasta seurasta poistuminen ei ole helppoa. Olin siellä monta vuotta. Olin todella onnellinen Real Madridissa, mutta valmentajien kanssa tapahtui asioita. En päässyt pelaamaan, vaikka olisin tehnyt mitä tahansa. En ollut henkisesti tarpeeksi hyvin valmistautunut.

– Oli aikoja, kun minun piti antaa itsestäni vähän enemmän, mutta teinkin päinvastoin. Minulle ilmoitettiin, että pelaisin joka tapauksessa vain vähän, vaikka tekisin mitä tahansa.

– Minun piti lähteä Real Madridista, koska tunsin, ettei minun pitänyt enää olla siellä. Mutta siitä seurasta lähteminen on vaikeaa. On haastavaa onnistua valitsemaan oikea hetki. Olin siellä yhdeksän vuoden ajan. Viimeiset vuodet olin apaattinen. Kerron joskus syyt siihen, mutta toisaalta viisi tai kuusi vuotta sujuivat todella hyvin. Pelasin maailman parhaiden pelaajien kanssa ja voitin pokaaleja.