Athletic Bilbaon hyökkääjä Iñaki Williams sanoo, että hän haluaa siirtyä tulevaisuudessa pelaamaan Yhdysvaltain Major League Socceriin.

Williams, 29, on viettänyt käytännössä koko tähänastisen uransa Athleticissa, eikä hänellä ole vieläkään kiire lähteä baskiseurasta.

Lokakuun maajoukkuetauolla Williams vieraili Yhdysvalloissa, kun hänen edustamansa Ghana kävi pelaamassa siellä kaksi ystävyysottelua. Williams kertoi vierailullaan, että hän haluaisi kokea Yhdysvalloissa asumisen, kun hän ei enää mahdu Athleticin suunnitelmiin.

– Pelaan tällä hetkellä ehdottomasti hyvin Bilbaossa, mutta haluaisin jonain päivänä, kun en ole niin hyödyllinen, jatkaa uraani Yhdysvalloissa, koska se on paikka, jossa haluaisin asua vuoden tai kaksi, sanoi Williams Goalin mukaan.

MLS:ssä pelaa tällä hetkellä monia La Ligasta tuttuja pelaajia. Etenkin Inter Miami on haalinut viime aikoina nimekkäitä pelaajia pestaamalla riveihinsä Barcelonan legendat Lionel Messin, Sergio Busquetsin ja Jordi Alban.

Messillä on mittarissa jo 36 vuotta, mutta Williams toivoo, että hänen ja argentiinalaislegendan tiet voisivat kohdata vielä kentällä.

– Jos Jumala suo, tapaamme Leon kanssa uudelleen.

– Leo pelaa mahtavaa jalkapalloa, hän on yksi historian parhaista hyökkääjistä.

– Me kaikki olemme nauttineet hänestä paljon, ja nyt on hänen vuoronsa nauttia Yhdysvalloista.

Williams on pelannut tällä kaudella Athleticissa yhdeksän ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kaksi.

Claudio bonus.

@10bonus
Me gustaría volver a cruzarme con Lionel Messi en la @MLS. Iñaki Williams, el español de la selección ghanesa, habló sobre la llegada del argentino a la @MLS y si le gustaría jugar en la liga en el futuro. #MexTour #mlssoccer

Linkki twiittiin.