Barcelona haluaa pitää lainahyökkääjänsä João Félixin joukkueessaan myös tämän kauden jälkeen, kertoo Diario Sport.

Félix, 23, pelaa Barcelonassa kuluvan kauden lainalla Atlético Madridista, mutta diili ei sisällä osto-optiota. Seurojen on siis neuvoteltava uudesta siirrosta erikseen.

Barcelona yrittänee taivutella Atlétin suostumaan toiseen lainasopimukseen, mutta madridilaisseura ei välttämättä ole yhtä ymmärtäväinen kilpailijansa talousvaikeuksia kohtaan ensi vuonna. On epätodennäköistä, että Atléti päästäisi portugalilaishyökkääjän toista kertaa lainalle, jos se ei saa diilistä merkittävää korvausta tai jos sopimukseen ei sisällytetä ostovelvoitetta tai vähintään osto-optiota.

Toinen vaihtoehto on tehdä vaihtokauppaa pelaajilla ja mahdollisesti myös rahalla. Barcelonalla on riveissään pelaajia, joista Atléti on kiinnostunut, mutta madridilaisseura ei ole luopumassa Félixistä halvalla.

Atléti maksoi hänestä neljä vuotta sitten Benficalle 127 miljoonaa euroa, ja Félixin sopimus Colchonerosin kanssa on voimassa kesään 2029 saakka.

Käytännössä kaikille osapuolille sopii hyvin, että Félix jatkaisi uraansa Barcelonassa, mutta diilin toteutuminen on rahasta kiinni. Félix on jo osoittanut, että hän on valmis laskemaan palkkaansa pelatakseen Barcelonassa, mutta Atlétilta tuskin alennusta heruu.

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa AS:n tietojen pohjalta, että Atlético Madrid haluaa Félixistä 80 miljoonaa euroa ensi kesänä. Barcelonan taloustilanteen tuntien kyseessä olisi valtava satsaus.