Barcelonan reservivalmentaja ja entinen puolustaja Rafa Marquez uskoo Lamine Yamalin valtavaan potentiaaliin. Meksikolainen näkee 16-vuotiaan superlupauksen voivan kehittyä Lionel Messin ja Ronaldinhon kaltaisten legendojen tasolle.

Yamal nousi jo viime keväänä Barcelonan edustusmiehistöön. Hänestä tuli huhtikuussa La Ligan historian nuorin debytantti. Yamal teki myös ensiesiintymisensä Espanjan maajoukkueessa syyskuussa ja viimeisteli ensimmäisen A-maajoukkuemaalinsa.

– Hän kuuluu siihen ryhmään lahjakkaita poikia, joilla on synnynnäistä lahjakkuutta. He voivat kilpailla missä kategoriassa tahansa iästään riippumatta ja tehdä vaikutuksen, Marquez kehui Mundo Deportivon mukaan.

– Ronaldinho, Messi. Lamine voi olla seuraava. Hänellä on kaikki kyvyt siihen. Meidän täytyy kuitenkin pitää huolta hänen kehityksestään, hän on edelleen lapsi.

Yamal ei ole Espanjan maajoukkueen mukana lokakuun EM-karsintaotteluissa loukkaantumisen vuoksi. Nuorukaisen odotetaan palaavan pelikentille marraskuun alussa.

LUE MYÖS!