Ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimović ei tunnetusti tullut Barcelonassa toimeen joukkueen silloisen päävalmentajan Pep Guardiolan kanssa.

Ibrahimović, 42, siirtyi Barcelonaan kesällä 2009 Internazionalesta, mutta hän viipyi Espanjassa lopulta vain vuoden. Kauden jälkeen ruotsalaiskärki siirtyi lainalle AC Milaniin, joka hankki hänet myöhemmin omakseen.

Tilastojen valossa Ibrahimovićia ei voi moittia pettymykseksi Barcelonassa: 46 ottelua, 22 osumaa ja 13 maalisyöttöä. TalkTV:lle antamassaan haastattelussa Ibrahimović teki kuitenkin selväksi, kuinka viallinen hänen ja Guardiolan suhde oli.

Ibrahimovićin mukaan Guardiola oli tehnyt hänelle erikseen selväksi, että Barcelonassa pelaajat eivät tule paikalle Ferrareilla. Ruotsalaishyökkääjä uhmasi kuitenkin käskyä, kun hänen ja valmentajan suhde viileni.

– Olin neljättä peliä putkeen penkillä, ja sitten minä rupesin pitämään meteliä, koska se ei ollut minulle enää OK. Olin penkillä tilanteen takia, jota en luonut omasta tahdostani, vaan hänen (Guardiolan) yläpuolellaan olevien ihmisten takia, koska heille olin suuri investointi.

– Neljänteen peliin tulin vittu Ferrarillani, ja tiesin, että se aiheuttaisi uuden tilanteen. Pysäköin auton hänen toimistonsa eteen. Jos vittuilet minulle, vittuilen sinulle, se oli mottoni.

– Sanoin: ”Haluatko leikkiä tulella? Minä tuon sinulle tulta, mutta poltan sinut.”

Ibrahimovićin mukaan Guardiola ei sanonut hänelle Ferrari-tempauksesta mitään, koska valmentaja ”vältteli” häntä.

Piers Morgan Uncensored

@PiersUncensored
"You f*** with me, I f*** with you."

Zlatan Ibrahimović reveals how he handled his fractious relationship with former boss Pep Guardiola. And there's much more where that came from - tonight at 8pm.

@Ibra_official | @piersmorgan | #PMU

Linkki twiittiin.