Alphonso Davies on noussut Bayern Münchenissä maailman parhaiden vasempien laitapuolustajien joukkoon.

Davies, 22, on edustanut Bayernia vajaan viiden vuoden ajan. Davies on juhlinut Bayernin paidassa muun muassa viidesti Bundesliigan mestaruutta. Davies kruunattiin Bayernin riveissä Mestarien liigan voittajaksi elokuussa 2020.

Daviesin agentti Nedal Huoseh käväisi 365 Scoresin haastattelussa. Daviesia on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään Real Madridiin. Huoseh voisi nähdä Daviesin Real Madridissa.

– Monet seurat ovat kiinnostuneet hänestä. Katsotaan, mitä seuraavien kuukausien aikana tapahtuu. Olen varma siitä, että Real Madrid on yksi seuroista, jotka haluaisivat hankkia Daviesin. Myös monet englantilaisseurat ovat samassa asemassa. Kaikki haluavat yhden maailman parhaista vasemmista laitapuolustajista, Huoseh viittasi Daviesiin.

Huosehin mukaan Davies on aktiivisesti tekemisissä David Alaban kanssa.

– Hän pelasi kolmen vuoden ajan Alaban kanssa Bayernissa. He ovat ystävyksiä ja puhuvat koko ajan. Alphonso ei kerro minulle keskusteluiden sisällöstä, mutta olen varma siitä, että hän haluaisi pelata jälleen Alaban kanssa. Kenties he ovat puhuneet siitä. He ovat kavereita ja puhuvat paljon, mutta Alphonsolla on myös ystäviä muissa joukkueissa.

Daviesin sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.