Kevin-Prince Boateng pelasi Barcelonassa lainalla kevään 2019.

Barcelona lainasi Boatengin Sassuolosta tammikuussa 2019. Hiljattain uransa lopettanut Boateng jäi Barcelonassa hyvin pienelle vastuulle ja pelasi kevätkauden aikana yhteensä 303 minuuttia. Boateng voitti Barcelonan kanssa La Ligan mestaruuden.

Boateng vieraili Rio Ferdinandin Vibe with Five -podcastissa. Boateng paljasti joutuneensa nimeämään Leo Messin maailman parhaaksi pelaajaksi julkisuudessa siirryttyään Barcelonaan. Seura pakotti Boatengin sanomaan Messin nimen kysyttäessä maailman parasta pelaajaa.

– Muistan, kun siirryin Barcelonaan ja minulta kysyttiin, kuka on maailman paras pelaaja. Minun piti sanoa Messin nimi. Valehtelin. Se oli yksi elämäni suurimmista valheista. Normaalisti sanon aina totuuden, mutta silloin valehtelin, koska se oli ainoa tapa päästä pelaamaan Barcelonassa. Kannatin nuorempana aina Real Madridia ja rakastan Cristiano Ronaldoa. Minulle sanottiin, että minun on sanottava Messin nimi tai en pääsisi pelaamaan.

Boatengin mukaan Messi tiedusteli häneltä, miten vaikeaa maalinteko on Italiassa. Ronaldo pelasi tuolloin Juventuksessa.

– Messi oli joukkueen kapteeni, muttei juurikaan puhunut pukukopissa. Puhuimme kerran suihkussa ja hän kysyi, onko Italiassa maalinteko vaikeampaa, koska Ronaldo pelasi tuolloin siellä. Se kysymys osoitti heidän välisen kaksintaistelun. Sanoin sen olevan vaikeampaa. Ronaldolla meni muutama vuosi siihen, että hän teki melkein jokaisessa ottelussa maalin. Ihmiset unohtavat liian helposti sen, mitä Ronaldo teki Italiassa.