Real Madrid haluaa Xabi Alonson seuraavaksi päävalmentajakseen, kertoo Radio Marca. Los Blancosin nykyinen päävalmentaja Carlo Ancelotti on yhdistetty liittymään ensi kesänä Brasilian maajoukkueen palvelukseen.

Real Madrid kärsi sunnuntaina kauden avaustappionsa 1-3-lukemin paikalliskilpailija Atlético Madridin vieraana.

Real Madridia pelaajaurallaan edustanut Alonso, 41, on tehnyt erinomaista työtä Bundesliigassa Bayer Leverkusenin peräsimessä. Seura on sarjataulukossa toisena voitettuaan viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä.

Jos Alonson värväys ei onnistu tai Leverkusen romahtaa kauden edetessä, toinen seuraikoni Castillaa valmentava Raúl Gonzalez on hätävaihtoehtona.

Real Madrid on sarjataulukossa kuuden kierroksen jälkeen kolmantena pisteen Gironaa ja Barcelonaa perässä.

LUE MYÖS!