Espanjalaisilla seuroilla oli torstaina heikko ilta kansainvälisillä kentillä, sillä sekä Villarreal että Real Betis kärsivät tappion Eurooppa-liigassa.

Villarreal hävisi Panathinaikosin vieraana 0-2 ja Real Betis taipui vieraskentällä Rangersille 0-1.

Kreikassa nähtiin kauttaaltaan heikko esitys Villarrealilta, mutta Betisiä jäi varmasti harmittamaan hukkaamansa paikat. Los Verdiblancos esiintyi varsinkin avausjaksolla pirteästi, mutta Rangers oli toisella jaksolla selkeästi vaarallisempi.

– Me hallitsimme avausjaksoa ja Abdella (Ezzalzouli) oli useita paikkoja. Toisella jaksolla he aloittivat paremmin, mutta tekivät maalin vasta kulmasta. Tietenkin me tiesimme, että vieraskentällä Rangersia vastaan olisi vaikea pitää jatkuvasti peli hallinnassa, sanoi Betisin päävalmentaja Manuel Pellegrini AS:n mukaan.

– He heittivät kaikkensa likoon toisen jakson ensimmäisen vartin aikana ja tekivät maalin. Mielestäni tappio oli epäreilu tulos, mutta olen tyytyväinen joukkueen luonteeseen.