Atlético pelasi tiistaina 1-1 -tasapelin Lazion vieraana Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella.

Lazion maalivahti Ivan Provedel puski isäntien tasoitusmaalin 94. minuutilla.

Atlético on kärsinyt alkukaudellakin merkittävistä loukkaantumisongelmista. Ennen Lazio-ottelua Atléticolla oli jopa kuusi pelaajaa loukkaantuneena. Lazio-ottelussa tuli kaksi loukkaantumista lisää, sillä Pablo Barrios ja Axel Witsel joutuivat jättämään kamppailun kesken vammojen vuoksi.

Atlético vahvisti keskiviikkona Barriosin kärsivän lihasvammasta oikeassa jalassaan. Madridilaismedian mukaan Barrios on lähtökohtaisesti noin kuukauden ajan sivussa pelikentiltä. Barrios, 20, viimeisteli Atléticon maalin tiistaina Roomassa ja on noussut joukkueen avauskokoonpanon pelaajaksi.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone sai Barriosin ja Witselin loukkaantumisten myötä entistä enemmän päänvaivaa, sillä vaihtoehdot keskikentälle ovat loppumassa. Koke ja Rodrigo De Paul ovat edelleen loukkaantuneina, eikä toistaiseksi ole tiedossa, onko kumpikaan pelikunnossa sunnuntaina kauden ensimmäisessä Madridin derbyssä, kun Atlético isännöi Real Madridia Metropolitanolla.

Lisäksi viime viikonloppuna akillesjänteensä pahasti loukannut Thomas Lemar on loppukauden sivussa pelikentiltä.

Atlético de Madrid

@Atleti
📋 Pablo Barrios sufre una lesión muscular en la pierna derecha. Nuestro jugador comenzará a recibir sesiones de fisioterapia, se someterá a entrenamiento de readaptación y queda pendiente de evolución.

ℹ️ ow.ly/luhn50PNTb3