Viime kaudella eniten nollapelejä Englannin Valioliigassa pelannut maalivahti David De Gea on edelleen seuraa vailla. De Gea vartioi 12 vuotta Manchester Unitedin maalia korvattuaan Edwin van der Sarin kaudella 2011–12. Aika ajoi kuitenkin hänen ohitseen, kun kävi selväksi, että hän ei löytäisi varmuutta pallolliseen pelaamiseensa.

De Gean, 32, on uumoiltu palaavan kotimaahansa Espanjaan. Fichajesin mukaan Real Betis ja Valencia ovat kiinnostuneita hänestä.

Real Betisin molemmat maalivahdit Claudio Bravo ja Rui Silva ovat kärsineet loukkaantumisista, joskin Bravo on hiljalleen palaamassa pelikentille.

Valencian maalilla on toistaiseksi pelannut georgialainen Giorgi Mamardašvili. Hänen alkukautensa ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, ja varsinkin ottelut Deportivo Alavesia ja Osasunaa vastaan olivat hänelle vaikeita.