Sevillan päävalmentajan José Luis Mendilibarin mukaan Sergio Ramosin on totuttava siihen, ettei hän pelaa enää joukkueessa, joka lähtee dominoimaan jokaista peliä.

Ramos, 37, pelasi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa Sevillan paidassa yli 18 vuoteen, kun joukkue voitti Las Palmasin 1-0 La Ligassa.

Konkaritoppari iloitsi ottelun jälkeen nollapelistä ja vastaanotostaan, mutta Mendilibar näki Ramosin pelaamisessa selkeitä kehityskohteita.

Ramos pelasi Sevillasta lähdettyään pitkään Real Madridissa ja vietti kaksi edellistä kautta Paris Saint-Germainissa. Kumpikin pelaa kovin erilaista jalkapalloa kuin nykypäivän Sevilla.

– Hän on se, joka pitää kentällä ääntä ja käskyttää, mutta meidän on muutettava hänen ajatteluaan. Hän haluaa pelata alhaalta rakentaen, eikä se ole meidän peliämme. Me haluamme pelata suoraviivaisemmin, sanoi Mendilibar AS:n mukaan.

– Meillä oli viime kaudella vaikeuksia, joiden emme halua toistuvan. Myös hänen on pelattava meidän peliämme. Hän on pelannut seuroissa, jotka ovat aina hallinneet pelejä. Nyt hän on joukkueessa, joka ei ole niin dominoiva. Meidän kaikkien on muutettava ajatteluamme, myös Sergion.