Barcelona on kiinnostunut Manchester Unitedin laitahyökkääjästä Jadon Sanchosta, joka on kinkkisessä tilanteessa omassa seurassaan, kertoo Diario Sport.

United tiedotti tällä viikolla, että se on pudottanut Sanchon, 23, toistaiseksi edustusjoukkueestaan kurinpidollisista syistä.

Manchesterilaisten manageri Erik ten Hag jätti taannoin Sanchon ulos kokoonpanostaan Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että enlantilaislaituri ei ollut esiintynyt harjoituksissa vaaditulla tasolla.

Sancho kiisti ten Hagin väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hän on jo pitkään ollut syntipukki.

Lehtitietojen mukaan Manchester United pudotti Sanchon, koska hän ei suostunut pyytämään ten Hagilta anteeksi. Hollantilaisluotsi totesi perjantaina lehdistötilaisuudessaan, ettei tiedä, pelaako Sancho vielä joskus Unitedin paidassa.

Diario Sportin mukaan Barcelona saattaa yrittää hyödyntää Sanchon tilanteen ja houkutella hänet lainalle tammikuussa.

United oli siirtoikkunan loppumetreillä valmis myymään Sanchon Saudi-Arabiaan 75 miljoonalla eurolla, mutta pelaaja edustajineen ei halunnut edes vastata yhteydenottoihin.

Pysyvä siirto tuskin tulee Barcelonan kohdalla kysymykseen, ja luultavasti seurojen on sovittava myös jonkinlaisesta palkkajärjestelystä, jos Sancho haluaa siirtyää Kataloniaan.

Sancho nousi muutama vuosi sitten isoksi tähdeksi Borussia Dortmundissa, jossa hän tehtaili parhaalla kaudellaan 20 osumaa ja 20 maalisyöttöä. Manchester Unitedissa Sancho on kuitenkin esiintynyt alle odotusten, eikä häntä ole enää kahteen vuoteen kutsuttu Englannin maajoukkueeseen.

Football España

@footballespana_
According to Sport, Barcelona are interested in signing Jadon Sancho in January.

They are keeping tabs on his situation at #MUFC, which appears to be getting more and more fractious.

Linkki twiittiin.