Barcelonan entinen hyökkääjä Bojan Krkić palaa seuran palvelukseen koordinaattorin roolissa.

Bojan, 33, tulee toimimaan Barcelonan uuden urheilutoimenjohtajan Decon alaisuudessa sekä seuran urheilukomissiossa, johon kuuluu myös muun muassa Blaugranan puheenjohtaja Joan Laporta.

Entisen huippulupauksen työnkuvaan kuuluu Barcelonan nuorien pelaajien opastaminen ja yhteydenpito lainalla oleviin pelaajiin.

– Hän on nyt osa Decon henkilökuntaa. Uskon, että Bojan voi olla hyvä mentori nuorille pelaajillemme, kommentoi Laporta.

– Uskomme, että tämä tekijä puuttui urheilupuolen rakenteestamme. Hän tulee työskentelemään yhdessä Alexancon (akatemiajohtaja), minun ja Xavin kanssa, lisäsi Deco.

Bojan nousi Barcelonan ykkösmiehistöön seuran omasta akatemiasta suurten lupausten saattelemana. Häntä hehkutettiin nuorena uudeksi Lionel Messiksi, mutta varsinaista tähtipelaajaa hänestä ei Barcelonalle kasvanut.

Barcelonasta lähdettyään Bojan edusti muun muassa AS Romaa, AC Milania ja Ajaxia. Hän pelasi myös Englannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja viimeksi Japanissa ennen kuin lopetti uransa tänä vuonna.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Bojan Krkic has decided to retire from professional football 🚨🔴🇪🇸 #Bojan

His professional career:

🇪🇸 FC Barcelona
🇮🇹 AS Roma
🇮🇹 AC Milan
🇳🇱 Ajax
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Stoke City
🇩🇪 Mayence
🇪🇸 Deportivo Alavés
🇨🇦 Impact Montréal
🇯🇵 Vissel Kobe

Good luck, @BoKrkic! 👋🏻

Linkki twiittiin.