Kuluva kausi on Cristhian Stuanin seitsemäs Gironassa.

Stuania on helppo pitää todellisena Gironan seuralegendana, sillä kärki pelasi kolme vuotta Gironan kanssa Segundassa, vaikka saikin tarjouksia La Ligasta. Stuani jäi Gironan kanssa Segundaan kaudeksi 2019-20, vaikka oli viimeistellyt kahdella edellisellä kaudella La Ligassa yhteensä 40 maalia.

Stuani on aloittanut kauden tutun tehokkaasti. Neljässä ottelussa on syntynyt yhteensä kaksi maalia. Uruguaylaiskärki on pelannut urallaan 216 ottelua Gironassa, joissa on syntynyt komeat 118 maalia.

AS:n saamien tietojen mukaan konkarihyökkääjän nykyisessä sopimuksessa on vain yhden euron arvoinen ulosostopykälä.

Lehden mukaan Stuani herätti kahden saudiarabialaisseuran kiinnostuksen, mutta siirto ei lopulta toteutunut, sillä kumpikaan seura ei suostunut Stuanin palkkapyyntöön. Lokakuussa 37 vuotta täyttävä Stuani oli kiinnostunut siirtymään Saudi-Arabiaan, jos olisi saanut tarpeeksi rahakkaan tarjouksen. Sellaista ei kuitenkaan koskaan saapunut.