Real Zaragozan laituria Victor Mollejoa uhkaa pelikielto kyseenalaisesta tuuletuksestaan sunnuntain ottelussa Cartagenaa vastaan.

Mollejo viimeisteli joukkueensa 3-1-osuman lisäajalla jatkaen Zaragozan puhdasta alkukautta Segundassa. Pelaaja tuuletti osumaansa provosoivasti tarttumalla itseään jalkojen välistä.

Mollejon tuuletusta ei olla katsottu hyvällä La Ligan organisaatiossa. Cadena Cope uutisoi sarjan johtoportaan harkitsevan valitusta teosta kilpailukomitealle.

Juan Diego Mora

@Juandi_Mora
Mollejo. Esa celebración para tu grupo de palmeros si eres así de cazurro. Representando al #RealZaragoza. En un campo de fútbol. NO.
Ojalá sanción. Así lo digo. Así lo siento.

Mollejo voi saada tuuletuksestaan pelikiellon tai sakot. Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajan paikalta juuri eronnut Luis Rubiales teki saman, kun Espanjan naiset voittivat elokuussa MM-kultaa.

Atlético Madridista Zaragozassa lainalla pelaava Mollejo pyysi ottelun jälkeen tuuletustaan anteeksi sosiaalisessa mediassa.

– Haluan pyytää anteeksi kaikilta ihmisiltä, joita se loukkasi. Se ele ei kuvastanut omia käytöstapojani. Tottakai nyt kadun sitä ja toivon, että pystyisin tekemään toisin. Se ei tarkoittanut mitään, eikä sitä oltu suunnattu kenellekään, Mollejo kommentoi medialle ottelun jälkeen.

Real Zaragoza 🦁

@RealZaragoza
Declaraciones de Víctor Mollejo

LUE MYÖS!