Espanjan maajoukkueen toppari Aymeric Laporte sanoo, että paluu Athletic Bilbaoon ei ollut vielä ajankohtaista.

Laporte, 29, aloitti ammattilaisuransa Athleticissa edustaen baskiseuraa kahdeksan vuoden ajan, kunnes hän siirtyi tammikuussa 2018 Manchester Cityyn 65 miljoonan euron kaupassa.

Tänä kesänä Laporte jätti Cityn taakseen ja siirtyi Saudi-Arabiaan Al-Nassrin riveihin. Maajoukkuetoppari kertoi El Desmarquen haastattelussa, että hän kävi neuvotteluja myös Athleticin kanssa, mutta vielä ei ollut oikea aika paluulle.

– Minulla oli Al-Nassrin lisäksi muitakin mahdollisuuksia. Olin yhteydessä Athleticiin. Tai oikeastaan olen ollut heihin yhteydessä siitä asti, kun lähdin. Olemme puhuneet vuosien saatossa ja tavanneet välillä.

– Minä tiesin ja tiedän, että he tulevat aina olemaan täällä. Olen aina tiennyt, että haluan kiittää heitä siitä rakkaudesta ja kaikesta, mitä he ovat antaneet minulle todella nuoresta lähtien. Tulen aina olemaan heille kiitollinen, mutta ajoitus ei oikein sopinut [paluulle] ja päätin valita toisin.

Laportelta kysyttiin, missä hän haluaisi päättää uransa. Puolustaja vastasi, että Athletic Bilbaossa tai ranskalaisessa Bordeaux’ssa.