Kepa Arrizabagala siirtyi elokuussa Chelseasta lainalle Real Madridiin.

Laina kestää alkaneen kauden, eikä siinä ole mukana osto-optiota, joten Kepa palaa lähtökohtaisesti ensi kesänä Chelseaan.

Real Madrid lainasi Kepan, sillä joukkueen ykkösmaalivahti Thibaut Courtois loukkasi vakavasti polvensa ja on mahdollisesti koko kauden sivussa. Courtois voi parhaassa tapauksessa palata pelikentille keväällä.

Marca haastatteli Kepaa, joka kertoi olleensa siirtymässä Bayern Müncheniin, mutta Real Madridin soitto muutti kaiken.

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. Pitää paikkansa, että Chelseassa Mauricio Pochettino halusi minun jäävän ja sanoi, että pääsisin pelaamaan. Hän luotti minuun, mutta ajattelin, että muutos olisi hyvästä. Seurasiirto kiinnosti minua. Thomas Tuchel (Bayernin päävalmentaja) soitti minulle. Olin lähellä siirtyä Bayerniin. Sitten kollegan loukkaantumisten vuoksi sain mahdollisuuden siirtyä tänne. Loppujen lopuksi Real Madrid on Real Madrid. Kun Real Madrid soittaa sinulle, jää vain vähän mietittävää.

Kepa kertoi olevansa aktiivisesti tekemisissä vammaansa kuntouttavan Courtois’n kanssa.

– Tapaamme toisemme harjoituskeskuksessa joka päivä. Teemme molemmat päivittäin töitä harjoituskeskuksessa. Puhumme joka päivä.

Kepalla on Real Madridissa selvät tavoitteet.

– Tavoitteeni on voittaa jokainen ottelu ja saada itsestäni paras irti. Yritän saada joukkueen nappaamaan kaikki jaossa olevat pisteet ja päästä Copassa ja Mestarien liigassa finaaliin, ja sitten yrittää voittaa ne. Kyse on Real Madridista. Haluan osoittaa, millainen maalivahti ja persoona olen.