Jesé Rodríguez oli takavuosina yksi espanjalaisen jalkapallon suurimmista lupauksista.

Jesé iski maaleja kuin liukuhihnalta Real Madridin B-joukkue Castillan paidassa. Carlo Ancelotti nosti Jesén Real Madridin edustusjoukkueeseen kaudella 2013-14. Laitahyökkääjä teki useita maaleja ykkösjoukkueen paidassa, mutta loukkasi vakavasti polveaan keväällä 2014.

Jesé oli vuoden sivussa pelikentiltä, eikä lopulta missään vaiheessa päässyt edelliselle tasolleen ja siirtyi PSG:hen kesällä 2016.

Jesé oli PSG:ssä ja sitä seuranneilla lainoilla kuin varjo itsestään. Jesé pelasi vuosien saatossa lainalla niin Las Palmasissa, Stokessa, Betisissä kuin Sportingissakin. Viime vuosina Jesé on viettänyt lyhyitä aikoja Las Palmasissa, Ankaragücüssa ja Sampdoriassa.

Kentän ulkopuolisista ongelmistaan tunnettu Jesé on ollut muutaman kuukauden ajan vapaana agenttina.

Vasen laitahyökkääjä on siirtymässä seuraavaksi Brasilian pääsarjaseura Coritibaan. Marcan mukaan Jesé tekee loppukauden mittaisen sopimuksen Coritiban kanssa. Coritiba taistelee putoamista vastaan. Coritiba on Brasilian pääsarjan viimeisellä sijalla.