Sevillan entinen huippuvahti Yassine ”Bono” Bounou on vahvistanut, että Real Madrid tavoitteli häntä täksi kaudeksi riveihinsä.

Los Blancos sai kauden alla kamalia uutisia, kun sen ykköstorjujan Thibaut Courtois’n polvesta repesi eturistiside. Belgialaisvahti saattaa olla sivussa tositoimista yli puoli vuotta, joten Madrid päätti etsiä hänelle tuuraajan siirtomarkkinoilta.

Real Madrid yhdistettiin jo varhain huhuissa Bonoon, 32, josta Sevilla oli koko kesän ajan toivonut tarjouskilpailua.

Marokon maajoukkuevahti kertoi El Pelotazon haastattelussa, että hän oli Madridin kiikarissa, mutta ensi vuoden alussa pelattava Afrikan-mestaruusturnaus sotki diilin toteutumisen.

Afrikan-mestaruusturnaus kestää tammi-helmikuussa noin kuukauden ja päättyy juuri ennen Mestarien liigan pudotuspelejä.

– Kyllä, sain tarjouksen Real Madridilta. Olin heidän ykkösvaihtoehtonsa, sanoi Bono Relevon mukaan.

– Afrikan-mestaruusturnaus monimutkaisti asioita, joten diili kaatui. [Madridin] seurajohto analysoi tilanteen ja näki, että saattaisin olla turnauksen takia sivussa monista peleistä tärkeän kuukauden aikana. Heillä oli lainan muodossa muitakin vaihtoehtoja, jotka sopivat heille paremmin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Bono reveals: “Yes, I had an offer from Real Madrid — I was the priority”. ⚪️🇲🇦

“The African Cup complicated things so deal collapsed”, told @elpelotazocsr.

Myös Bayern München oli Bonon perässä, mutta Saksan suurseura ei halunnut käyttää siirtoon juurikaan rahaa.

– Bayern oli yhteydessä Sevillaan. He pyysivät minua odottamaan ja kertoivat lähettävänsä tarjouksen, mutta sillä välin mainittiin muitakin nimiä. Ymmärtääkseni kävi ilmi, että Bayern tavoitteli vain lainasopimusta. Valitettavasti seurat eivät halua kuluttaa, kertoi Bono.

Real Madrid päätyi lainaamaan Kepa Arrizabalagan Chelseasta ja Bayern München hankki viidellä miljoonalla eurolla Daniel Peretzin Maccabi Tel Avivista.

Bono ehti pelata Sevillan kanssa UEFA Super Cupissa ja La Ligan avauskierroksella ennen kuin hän siirtyi 21 miljoonan euron kaupassa saudiarabialaiseen Al-Hilaliin.