Álvaro Odriozola siirtyi hiljattain Real Madridista Real Sociedadiin.

Odriozola, 26, allekirjoitti kuuden vuoden mittaisen sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Laitapuolustaja oli kirjoilla Real Madridissa viiden vuoden ajan, muttei missään vaiheessa noussut luottopelaajaksi pääkaupungissa. Odriozola pelasi vuosien aikana yhteensä vain 49 ottelua Real Madridissa. Odriozola pelasi myös lainalla Bayern Münchenissä ja Fiorentinassa.

San Sebastiánissa syntynyt ja Real Sociedadin junioriputken kautta edustusjoukkueeseen noussut Odriozola on luonnollisesti onnellinen palatessaan kotiinsa.

– En haluaisi unohtaa Real Madridia, joka on seura, josta tulen tänne. Se on upea seura. Haluan kiittää Florentino Péreziä, José Ángel Sánchezia (toimitusjohtaja) ja kaikkia siellä siitä, miten he helpottivat paluutani Real Sociedadiin. Minulle tänne palaaminen on toteutunut unelma. Real Sociedad on aina ollut kotini.

Real Madrid hankki Odriozolan Real Sociedadin 32 miljoonalla eurolla kesällä 2018.