Yannick Carrascon on määrä siirtyä tuota pikaa Atléticosta Al-Shababiin.

Carrasco on päässyt yhteisymmärrykseen kolmivuotisesta sopimuksesta saudiarabialaisseuran kanssa. Seurat eivät ole tosin vielä päässeet sopuun siirtosummasta, mutta siirron odotetaan olevan vain ajan kysymys. Carrasco ei harjoitellut tilanteensa vuoksi lauantaina Atléticon kanssa.

Madridilaislehdistön mukaan Carrasco tapasi Atléticon seura- ja valmennusjohdon perjantai-iltana ja toivoi seuran hyväksyvän Al-Shababin tarjouksen. Carrascon mukaan kyseessä on taloudellisesti sellainen tarjous, josta on mahdoton kieltäytyä.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone otti kantaa Carrascon tilanteeseen.

– Rakastan häntä paljon ihmisenä. Olemme viettäneet vuosia yhdessä. Hän lähti aikoinaan Kiinaan, palasi tänne ja voitti kanssamme La Ligan mestaruuden. Carrasco on aina antanut kaiken itsestään joukkueelle. Olen kiitollinen pelaajille, jotka ovat antaneet meille niin paljon ja hän on yksi heistä.

– Carrasco tarvitsi tämän siirron, vaikkei se olekaan vielä virallista. Jos se toteutuu, menemme sitten kahville Riadissa, koska välitän hänestä niin paljon, Simeone viittasi tammikuussa Saudi-Arabiassa pelattavaan Supercopaan.

Al-Shabab maksaa Carrascosta noin 15-20 miljoonaa euroa Atléticolle.