Real Madridin laitapuolustaja Álvaro Odriozola on lähellä siirtoa Real Sociedadiin, kertoo Athletic.

Odriozola, 27, on saanut jalkapallo-oppinsa juurikin La Realissa, josta hän siirtyi Madridiin kesällä 2018.

Ura Los Blancosissa ei ole kuitenkaan lähtenyt oikein missään vaiheessa kunnolla lentoon. Odriozola on käynyt lainalla Bayern Münchenissä ja Fiorentinassa. Viime kauden hän vietti Madridissa, mutta sai alle sata minuuttia peliaikaa.

Odriozola ehti aikoinaan esiintyä Real Sociedadin edustusjoukkueessa 57 kertaa ennen siirtoaan Madridiin. Hän on pelannut neljä ottelua Espanjan A-maajoukkueessa, mutta niistä viimeisin oli viisi vuotta sitten.

Real Madridin ja Odriozolan sopimus on päättymässä ensi kesällä. Vielä ei ole tiedossa, millaisen siirtokorvauksen Real Sociedad on maksamassa.