Atlético neuvottelee saudiarabialaisen Al-Shababin kanssa Yannick Carrascon siirrosta.

Carrasco on jo päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta Al-Shababin kanssa. Atlético on asettanut Carrascolle 15 miljoonan euron hintalapun, mutta Al-Shabab ei ole ainakaan toistaiseksi valmis maksamaan kyseistä summaa.

Atlético haluaisi pitää Carrascon joukkueessaan.

Laitapelaajan nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy alkaneen kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole päässeet sopuun jatkosopimuksesta.

Fabrizio Romanon mukaan Atlético haluaa tietää torstain aikana, aikooko Al-Shabab maksaa pyydetyn summan.

Atlético ei ole toistaiseksi saanut ainuttakaan tarjousta Al-Shababilta, eikä aio hyväksyä siirtoikkunan päättymisen jälkeen tulevaa tarjousta. Kesän siirtoikkuna päättyy perjantaina. Saudi-Arabian siirtoikkuna päättyy vasta kolmen viikon kuluttua.