Real Madrid voitti Celtan myöhään perjantai-iltana La Ligassa 1-0.

Jude Bellingham iski Balaídosilla pelatun ottelun ainoan maalin kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Joselu jatkoi kulmatilanteessa pallon maalin edustalle ja Bellingham puski sen Celtan verkkoon.

Bellingham on viimeistellyt jo neljä maalia Real Madridin paidassa La Ligassa. Perjantainen ottelu oli Bellinghamin kolmas La Ligassa. Cristiano Ronaldo on edellinen Real Madridin pelaaja, joka on onnistunut tekemään neljä maalia uransa kolmen ensimmäisen La Liga -ottelun aikana.

Real Madrid sai ikäviä uutisia avausjaksolla, kun hyökkäyspään ykköstähti Vinícius joutui jättämään kamppailun kesken ilmeisesti lihasvamman vuoksi.

Iván Villar torjui toisella jaksolla komeasti Rodrygon rangaistuspotkun.

Real Madrid on voittanut alkukaudella kaikki kolme sarjaotteluaan.