Rodrigo De Paul on hylännyt Saudi-Arabiasta saamansa tarjouksen, kertoo muun muassa Relevo.

Saudiarabialaisseura Al-Ahli teki De Paulille hyvin rahakkaan sopimustarjouksen, mutta keskikenttäpelaaja hylkäsi sen jäädäkseen Atléticoon. De Paul olisi tienannut noin 15 miljoonaa euroa nettona vuodessa Saudi-Arabiassa.

Relevon mukaan De Paul keskusteli Diego Simeonen ja maajoukkuevalmentajansa Lionel Scalonin kanssa ennen päätöstään.

Al-Ahli tarjosi Atléticolle yli 30 miljoonaa euroa De Paulista. Marcan saamien tietojen mukaan Atlético olisi suostunut myymään De Paulin noin 80 miljoonalla eurolla, joten Al-Ahlin tarjous jäi kauas Atléticon vaatimuksista.

Atlético hankki De Paulin Udinesestä noin 35 miljoonalla eurolla kesällä 2021. De Paulin peliesitykset Atléticossa ovat olleet hyvin ailahtelevia, mutta Simeone näytti saavan pelaajasta kaiken irti viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla. De Paul kuuluu Atléticon luottopelaajiin.