Real Madrid yrittää vielä tänä kesänä löytää uudet seurat laitapuolustaja Álvaro Odriozolalle sekä keskikenttäpelaaja Reinierille, kertoo Relevo.

Kummallekaan ei ole luvassa järin isoa roolia Los Blancosissa, mutta Madridilla on ollut vaikeuksia löytää heille ottajaa, ja siirtoikkuna lähestyy loppuaan.

Odriozolaa, 27, vietiin aiemmin kesällä huhuissa takaisin Real Sociedadiin, joka myi hänet Madridiin viisi vuotta sitten. Diili La Realin kanssa ei ole kuitenkaan edistynyt.

Rooliinsa nähden Odriozola tienaa Madridissa varsin paljon. Seura haluaisi saada siirtokorvauksen hänestä vielä, kun se on mahdollista. Puolustajan sopimus päättyy nimittäin ensi kesänä. Aiemmin Odriozola on käynyt lainalla Fiorentinassa ja Bayern Münchenissä.

Reinieriä, 21, taas on yritetty kaupitella tuloksetta lainalle. Hän ei ole esiintynyt Madridin edustusjoukkueessa vielä kertaakaan siirryttyään seuraan kolme vuotta sitten Flamengosta.

Vuosina 2020-2022 Reinier pelasi lainalla Borussia Dortmundissa, jossa hän jäi vähälle vastuulle. Viime kauden hän vietti puolestaan Gironassa, jonka odotettiin haluavan hänet myös täksi kaudeksi, mutta katalonialaisseura lainasikin samalle paikalle Pablo Torren Barcelonasta.

Reinierin ja Madridin sopimus on voimassa kesään 2026 saakka.