Koripallolegenda Steve Kerr on ostanut pienen osakkuuden La Liga -seura RCD Mallorcasta. Mallorca vahvisti liikkeen tiedotteessaan.

Kerr liittyy osakkaaksi Mallorcan nykyisen puheenjohtajan Andy Kohlbergin johtamaa sijoittajaryhmää. Yhdysvaltojen koripallomaajoukkueen päävalmentaja kävi seuraamassa joukkueen otteita jo viime vuonna.

Mallorcan omistajuus vaihtui tänä kesänä.

– Olen Andy Kohlbergin ystävä ja puhuimme tästä kesällä. Hän kertoi omistajanvaihdoksesta ja tarjosi minulle mahdollisuutta olla mukana uudessa sijoittajaryhmässä. Olin viime kesänä Mallorcassa seuraamassa ottelua ja minusta tuli joukkueen fani, Kerr kommentoi seuran tiedotteessa.

– Minusta tuli RCD Mallorcan jäsen viime vuonna. Tultuani mukaan seuran toimintaan pääseen katsomaan heidän kaikki La Liga -ottelunsa. Olen hyvin motivoitunut, enkä vain osakkaan näkökulmasta, vaan siksi että voin vuodattaa koko sydämeni seuraan.

Kerr, 57, on voittanut valmentajana neljä NBA-mestaruutta Golden State Warriorsin peräsimessä. Hän voitti mestaruuden myös viidesti pelaajana.

LUE MYÖS!