Bayer Leverkusen suunnittelee reilun 20 miljoonan euron tarjousta Barcelonan laitahyökkääjästä Abde Ezzalzoulista, kertoo Diario Sport.

Ezzalzouli, 21, esiintyi viime kaudella edukseen lainalla Osasunassa, ja monet Barcelonan kannattajat toivoivat, että hän saisi kuluvalla sesongilla kunnon näytönpaikan Blaugranan kanssa.

Marokkolaislaituri on päässyt vaihdosta kentälle kauden kummassakin ottelussa, mutta hänen lähtönsä ei ole vielä täysin poissuljettu asia. Rahaa tarvitseva Barcelona on yhä valmis myymään pelaajiaan sopivia siirtosummia vastaan.

Ezzalzoulin perässä ovat myös Aston Villa ja Real Betis, johon hän oli Diario Sportin mukaan jo valmis siirtymään tänä kesänä. Betis tarjosi tuolloin Barcelonalle kymmentä miljoonaa euroa saadakseen 50 prosenttia hänen pelaajaoikeuksistaan, mutta Barça kieltäytyi.

Leverkusen haluaisi Ezzalzoulin kokonaan itselleen, eikä saksalaisseura halua sisällyttää diiliin takaisinosto-optiota – tai ainakaan kovin halpaa sellaista.