Real Madrid voitti lauantaina Almerían vieraissa 3-1 La Ligan toisella kierroksella.

Almería siirtyi johtoon jo kolmannella peliminuutilla, kun Sergio Arribas puski pallon sisään Lucas Robertonen keskityksestä. Arribas siirtyi Almeríaan tänä kesänä juurikin Real Madridista, eikä hän tuulettanut osumaansa ex-seuraansa vastaan.

Ottelua oli takana 19 minuuttia, kun Madrid tuli tasoihin. Jude Bellingham kesytti rangaistusalueella pallon Federico Valverden puskusta ja toimitti pelivälineen sisään. Kesän jättihankinta osui myös avauskierroksella Athletic Bilbaota vastaan.

Juuri tauon kynnyksellä Toni Kroos latasi komean osuman kotijoukkueen verkkoon, mutta maali hylättiin sitä edeltäneen rikkeen takia.

Los Blancos sai lopulta toisen maalinsa vajaan tunnin kohdalla, kun Bellingham puski Kroosin keskityksestä jo kauden kolmannen osumansa.

Loppulukemat taululle viimeisteli Vinícius Júnior. Brassihyökkääjä sai 73. minuutilla pallon Bellinghamilta, käännähti nopeasti kohti maalia ja sijoitti kuulan vasempaan ylänurkkaan.

Almeríalla on kahden ottelun jälkeen nolla pistettä ja Real Madridilla kuusi. Los Blancos kaatoi Athleticin avauskierroksella 2-0.