Barcelonan entinen keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho on Lähi-idässä pelaavien seurojen kiikarissa, kertoo Fabrizio Romano.

Coutinho, 31, on Barcelonan seurahistorian kallein hankinta, jota ei muistella Kataloniassa hyvällä.

Blaugrana pulitti hänestä vuonna 2018 Liverpoolille 135 miljoonaa euroa, mutta brassipelaaja floppasi pahasti La Ligassa.

Coutinho kävi Barcelonan-vuosinaan lainalla Bayern Münchenissä ja Aston Villassa, joka hankki hänet viime vuonna omakseen 20 miljoonalla eurolla. Siirtosumma ei edelliseen verrattuna päätä huimannut, mutta Barcelona säästi peräti 23 miljoonaa euroa palkkakuluissaan, kun se sai myytyä Coutinhon.

Barcelona odottaa varmasti mielenkiinnolla Coutinhon seuraavaa siirtoa, sillä hänen edellisen maisemanvaihdoksensa yhteydessä sovittiin, että Barça saa brassin seuraavasta siirtosummasta 50 prosenttia itselleen.

Romanon mukaan Coutinhon perässä on etenkin seuroja Qatarista, mutta myös Saudi-Arabiasta on osoitettu kiinnostusta häntä kohtaan.

Villan ja Coutinhon sopimus on voimassa vielä kolme vuotta, mutta seura on valmis luopumaan hänestä kelvollista korvausta vastaan. Viime kaudella Coutinho ei saanut helmikuun jälkeen enää yhtään peliminuuttia Valioliigassa.