Bono siirtyi Sevillasta Al-Hilaliin.

Sevilla vahvisti torstai-iltana myyneensä maalivahtinsa Saudi-Arabiaan. Al-Hilal maksaa Bonosta noin 21 miljoonaa euroa. Bonon nettovuosipalkka nousee kahdesta miljoonasta eurosta 12 miljoonaan euroon.

Bono pelasi viimeisen ottelunsa Sevillassa keskiviikkoiltana, kun Sevilla kohtasi Manchester Cityn UEFA Super Cupissa. Bono esiintyi tuttuun tapaan edukseen, mutta Sevilla hävisi ottelun rangaistuspotkukilpailussa. Bono ei matkustanut Ateenasta muun joukkueen kanssa Sevillaan, vaan lähti ottelun jälkeen Saudi-Arabiaan.

Bono, 32, edusti Sevillaa neljän vuoden ajan, joista ensimmäisen lainalla Gironasta. Bono johdatti Sevillan kahdesti Eurooppa-liigan mestariksi ja oli joukkueensa suurin sankari kummassakin finaalissa.

Sevillalaismediassa Bonoa on kutsuttu seurahistorian parhaaksi maalivahdiksi.

Bono oli johdattamassa Marokkoa sensaatiomaisesti MM-välieriin viime joulukuussa Qatarissa.