Atlético on edelleen Pierre-Emile Højbjergin kintereillä.

Relevon saamien tietojen mukaan Atlético on jo päässyt Højbjergin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Lisäksi päävalmentaja Diego Simeone on keskustellut Højbjergin kanssa.

Atlético ei ole kuitenkaan päässyt Tottenhamin kanssa sopuun siirtosummasta. Atlético on tehnyt kesän siirtoikkunassa noin 50 miljoonaa euroa voittoa, mutta ei ole silti kyennyt tekemään Højbjergista yli 20 miljoonan euron tarjousta.

Marcan mukaan Atlético yrittää lainata Højbjergin alkaneeksi kaudeksi.

Relevon mukaan Højbjerg tekee kaikkensa siirtyäkseen Atléticoon.

Højbjerg, 28, ei pelannut minuuttiakaan Tottenhamin sarjakauden avausottelussa. Højbjerg on ilmoittanut Tottenhamin seurajohdolle haluavansa siirtyä Atléticoon, mutta madridilaisten tarjoukset eivät miellytä Tottenhamia.