Sevilla hävisi keskiviikkoiltana UEFA Super Cupissa Manchester Citylle.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1 -tasapeliin, jonka jälkeen mentiin suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Manchester City voitti rangaistuspotkukilpailun 5-4. Kilpailun viimeinen laukoja Nemanja Gudelj epäonnistui yrityksessään.

Sevillan päävalmentaja José Luis Mendilibar vaihtoi Suson kentälle juuri ennen lisäajan päättymistä. Mendilibar otti samalla Érik Lamelan pois kentältä. Mendilibar odotti Suson laukovan pilkun, mutta pelaaja ei lopulta astellut vetämään sitä, vaikka hänet otettiin rangaistuspotkua varten kentälle.

– Tein virheen. Jos kentältä ulos vaihdettu pelaaja olisi pelannut ottelun loppuun, hän olisi laukonut pilkun. Oletin, että kentälle vaihdettu pelaaja laukoisi pilkun.

Mendilibarilta tiedusteltiin, eikö Suso halunnut laukoa pilkkua.

– En sano sen enempää.