Sergio Ramos on etsinyt uutta työnantajaa muutaman kuukauden ajan.

Espanjalaismedian mukaan Ramos haluaisi palata kasvattajaseuraansa Sevillaan. Ramos on odottanut koko kesän Sevillan yhteydenottoa.

Sevillan mielipide on ollut kuitenkin selvä. Sillä on tarpeeksi toppareita joukkueessaan, eikä seuran filosofiaan kuulu vanhojen pelaajien hankkiminen. Sevilla tunnetaan nuorten pelaajien jalostamisesta ja toimintansa rahoittamisesta heidän myynneillään. Lisäksi Ramosin palkka on yli kolme kertaa suurempi kuin Ivan Rakiticin. Rakitic on Sevillan palkkakuningas.

Sevillan puheenjohtaja José Castro latasi suorat sanat Ramosista tiistaina ennen kuin joukkue matkusti Kreikkaan UEFA Super Cupia varten. Sevilla kohtaa keskiviikkoiltana Manchester Cityn.

– En tiedä, mitä minulla olisi vielä sanottavana. Sanon tämän tässä ja nyt. Meillä ei ole mitään meneillään Ramosin kanssa. Hän ei ole koskaan ollut vaihtoehto, koska hän ei sovi tänne. Ramos haluaa tulla Sevillaan? Minä haluan lentokoneen. Lahjoittakaa minulle sellainen, Castro totesi ironisesti.

Ramosin ja Sevillan ultrakannattajien välit ovat huonot. Real Madridia edustaessaan Ramos pelasi lukuisia kertoja Pizjuánilla Sevillaa vastaan ja tuuletti maalejaan ultrakannattajien edessä. Kannattajat ovat myös provosoineet Ramosia alatyylisillä huudoillaan. Espanjalaismedian mukaan yksi syistä, miksei Sevilla ole halunnut tehdä sopimusta Ramosin kanssa liittyy pelaajan väleihin kannattajien kanssa.